Богатият наследник на бизнесмена и ексдепутат Добромир Гущеров  - Християн,

...
Богатият наследник на бизнесмена и ексдепутат Добромир Гущеров  - Християн,
Коментари Харесай

Изненада: Християн Гущеров втори в листата на ДПС за София

Богатият правоприемник на предприемача и ексдепутат Добромир Гущеров  - Християн, навлиза в политиката. 36-годишният предприемач зае второ място в листата на Движение за права и свободи за общински съветници, незабавно след лидера Таня Иванова. 

Това значи, че Гущеров-младши най-вероятно ще успее да се влее в редицата на общинарите в столичното кметство, които ще взимат тежките решения за затъналата в проблеми София.

От доста време се твърди, че някогашният червен народен представител е поспрял кранчето на сина си, само че след раждането на четвъртото дете на Светлана и Християн, още веднъж поддържа младото семейство, което е привикнало да живее много нашироко.

Експолитикът по никакъв начин не одобрявал разточителния живот на двойката и най-вероятно в този момент би бил благополучен да види наследника си в сериозната роля на общинар, пред който стоят съществени отговорности, споделят познати на семейството.

Гущерови имат четири дребни деца - първото е момиче – 4-годишната Анелия-Добромира, второто е момче и се споделя Добромир. И двете хлапета са кръстени на Гущеров-старши и на първата му жена - Анелия. Третото дете пък се споделя Кристиан-Валентин – КиВи, а най-малкото носи името Валентина.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР